Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Герої нескореної країни»: у Косові відбувся захід до Дня Героїв

Дата: 23.05.2023 19:15
Кількість переглядів: 133

Фото без опису
Сьогодні, 23 травня, у Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради відбувся захід на честь українських воїнів всіх часів та епох, хто присвятив своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

Участь у заході взяли посадовці Косівської районної військової адміністрації на чолі із керівницею району Наталією Кучмою.

Фото без опису«День Героїв – це свято мужності та звитяги Українського народу, народу, який протягом багатьох століть боровся та бореться за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Щира подяка та доземний уклін Героям сьогодення за мужність та стійкість у запеклій боротьбі із ворогом. Завжди пам’ятаймо, якою ціною дається свобода та виборюється гідність. Не забуваймо, за що проливається кров…», - звернулася до присутніх у залі Наталія Кучма.

Фото без описуУ культурно-мистецькій програмі, яку майстерно підготували працівники Будинку культури та дозвілля, виступили солісти Вікторія Олійнич (вокальна студія БК м. Косова, керівник Тетяна Бойчук), Зоряна Городецька та Михайло Строїч, народний аматорський ансамбль «Джерела» та народний аматорський гурт «Гармонія» Косівського Будинку культури та дозвілля (керівники Вікторія Горбань, Леонід Процюк); читці Артем Ловягін та Ігор Маковійчук, танцювальний колектив Косівської школи мистецтв (хореограф Надія Меленчук), народний аматорський оркестр гуцульських народних інструментів Будинку культури с. Річка (керівник Микола Грепіняк), танцювальний ансамбль «Зелений талісман» Косівського центру дитячої творчості (керівник Максим Вацик), Юлія Кіщук із с.Яворова. Ведучим заходу був Василь Павлюк.

Фото без описуПо завершенню мистецької програми Наталія Кучма та керівник апарату Косівської райдержадміністрації Ірина Іванишин поклали квіти шани до підніжжя пам’ятника Борцям за волю України Косівщини.

Фото без опису

Більше фото можна переглянути за посиланням 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора