Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як допомогти постраждалим від торгівлі людьми на місцях – питання стратегічної сесії на Прикарпатті

Дата: 24.05.2023 08:27
Кількість переглядів: 123

Фото без опису
22-24 травня в області проходить стратегічна сесія планування заходів щодо протидії торгівлі людьми у рамках проекту «Безпека кожного у спільних рішеннях», який організовано БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» у співпраці з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

Фото без описуФото без опису

Йдеться про налагодження національного механізму взаємодії як важливого інструменту ефективної соціальної політики у сфері протидії торгівлі людьми, а також напрацювання стратегії у сфері подолання торгівлі людьми.

Головною метою заходу є посилення роботи суб’єктів взаємодії з питань протидії торгівлі людьми та забезпечення надання якісних соціальних послуг постраждалим особам.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Стартував даний захід проведенням чергового засідання Міжвідомчої ради облдержадміністрації з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю заступника голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко.

За результатами засідання буде розроблено рекомендації для місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування щодо покращення роботи з вищезазначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора