Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма побувала на творчій зустрічі Народної артистки України Лесі Горової

Дата: 24.05.2023 22:33
Кількість переглядів: 126


Сьогодні, 24 травня 2023 року, у Кутській школі мистецтв відбулась творча зустріч Народної артистки України Лесі Горової, яка відвідала Кути в межах свого турне Західною Україною.

Присутня на заході голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма привітала українську співачку на гостинній косівській землі, подякувала композиторці за пісні для дітей та молодих виконавців, а також висловила сподівання, що у скорому часі пісні Лесі Горової звучатимуть на сценах українських міст під чистим та мирним небом вільної, сильної та незалежної держави.

На зустрічі Леся Горова презентувала свою нову пісенну збірку «Україна – це світло», а в подарунок Народній артистці України учні Кутської школи мистецтв виконали твори із попередньої збірки композиторки «Відчинилося життя».

У затишному залі школи мистецтв, яку очолює Людмила Миронюк, цього дня співали, танцювали, читали поезію. Творча зустріч Лесі Горової вдалась на славу, заходом залишилися задоволені всі – як присутні, так і організатори.

У турне українську співачку супроводжували доньки Лідія та Зоряна Опанасенко, композитор, піаністка, викладач Київської музичної школи №35 Лариса Іваненко. Творчу зустріч у Кутах Лесі Горовій організувала директор Вижницької школи мистецтв Наталія Додяк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора