Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма побувала на творчій зустрічі Народної артистки України Лесі Горової

Дата: 24.05.2023 22:33
Кількість переглядів: 148

Фото без опису
Сьогодні, 24 травня 2023 року, у Кутській школі мистецтв відбулась творча зустріч Народної артистки України Лесі Горової, яка відвідала Кути в межах свого турне Західною Україною.

Фото без описуПрисутня на заході голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма привітала українську співачку на гостинній косівській землі, подякувала композиторці за пісні для дітей та молодих виконавців, а також висловила сподівання, що у скорому часі пісні Лесі Горової звучатимуть на сценах українських міст під чистим та мирним небом вільної, сильної та незалежної держави.

Фото без описуНа зустрічі Леся Горова презентувала свою нову пісенну збірку «Україна – це світло», а в подарунок Народній артистці України учні Кутської школи мистецтв виконали твори із попередньої збірки композиторки «Відчинилося життя».

Фото без описуУ затишному залі школи мистецтв, яку очолює Людмила Миронюк, цього дня співали, танцювали, читали поезію. Творча зустріч Лесі Горової вдалась на славу, заходом залишилися задоволені всі – як присутні, так і організатори.

Фото без описуУ турне українську співачку супроводжували доньки Лідія та Зоряна Опанасенко, композитор, піаністка, викладач Київської музичної школи №35 Лариса Іваненко. Творчу зустріч у Кутах Лесі Горовій організувала директор Вижницької школи мистецтв Наталія Додяк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора