Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутах нагородили дітей за підтримку Українського війська

Дата: 24.05.2023 22:36
Кількість переглядів: 101

Фото без опису
Сьогодні голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та Кутський селищний голова Дмитро Павлюк відвідали із приємною місією Кутську дитячу художню школу імені Івана Брошкевича.

Фото без описуВихованці цієї школи беруть активну участь у різноманітних мистецьких заходах, які організовуються на місцевому, всеукраїнському та міжнародному рівнях. Не оминули діти своєю увагою і благодійний аукціон на підтримку 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», який наприкінці квітня проводили у Косові.

На аукціон учні художньої школи запропонували три лоти: міні-гобелен, декоративне панно та картину, розписану на склі. Попиту на дитячі творчі роботи не бракувало, їх успішно реалізували на суму у 17,5тис.грн.

Фото без описуНаталія Кучма та Дмитро Павлюк відзначили юних патріотів подячними грамотами за прагнення допомогти Українському війську, шляхетні вчинки, любов до рідної землі. За громадську активність, національно-патріотичне виховання дітей, самовіддану жертовну працю в ім’я перемоги України подяки отримали і директор Кутської дитячої художньої школи Марія Михайлишин, наставники дітей Марта Чорней та Тетяна Березюк.

Фото без описуЦього дня голова райдержадміністрації Наталія Кучма, голова селищної ради Дмитро Павлюк і начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк вручили учням дипломи та пам’ятні подарунки за зайняті призові місця у всеукраїнському та міжнародних конкурсах, зокрема дипломи І ступеня в українсько-болгарському конкурсі «Весняне сузір’я» та українсько-канадському конкурсі «Торонто», які проводилися дистанційно. Дипломи ІІ та ІІІ ступенів діти отримали за перемогу у всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вижницька палітра».

Ворогу ніколи не здолати націю, яка народжує таких дітей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора