Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутах нагородили дітей за підтримку Українського війська

Дата: 24.05.2023 22:36
Кількість переглядів: 83


Сьогодні голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та Кутський селищний голова Дмитро Павлюк відвідали із приємною місією Кутську дитячу художню школу імені Івана Брошкевича.

Вихованці цієї школи беруть активну участь у різноманітних мистецьких заходах, які організовуються на місцевому, всеукраїнському та міжнародному рівнях. Не оминули діти своєю увагою і благодійний аукціон на підтримку 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», який наприкінці квітня проводили у Косові.

На аукціон учні художньої школи запропонували три лоти: міні-гобелен, декоративне панно та картину, розписану на склі. Попиту на дитячі творчі роботи не бракувало, їх успішно реалізували на суму у 17,5тис.грн.

Наталія Кучма та Дмитро Павлюк відзначили юних патріотів подячними грамотами за прагнення допомогти Українському війську, шляхетні вчинки, любов до рідної землі. За громадську активність, національно-патріотичне виховання дітей, самовіддану жертовну працю в ім’я перемоги України подяки отримали і директор Кутської дитячої художньої школи Марія Михайлишин, наставники дітей Марта Чорней та Тетяна Березюк.

Цього дня голова райдержадміністрації Наталія Кучма, голова селищної ради Дмитро Павлюк і начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк вручили учням дипломи та пам’ятні подарунки за зайняті призові місця у всеукраїнському та міжнародних конкурсах, зокрема дипломи І ступеня в українсько-болгарському конкурсі «Весняне сузір’я» та українсько-канадському конкурсі «Торонто», які проводилися дистанційно. Дипломи ІІ та ІІІ ступенів діти отримали за перемогу у всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вижницька палітра».

Ворогу ніколи не здолати націю, яка народжує таких дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора