Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фахівці ОДА провели нараду для представників територіальних громад Косівщини щодо виконання місцевих бюджетів

Дата: 29.05.2023 14:44
Кількість переглядів: 47

Фото без опису
У п’ятницю, 26 травня, в місті Косів відбулася спільна нарада за участю керівництва департаменту фінансів облдержадміністрації, керівників фінансових органів територіальних громад Косівського району та представників Косівської державної податкової інспекції ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

Під час заходу йшлося про виконання бюджетів територіальних громад району, а саме: Косівської, Кутської, Яблунівської, Космацької та Рожнівської. Учасники подискутували над проблемними питаннями, що виникають у бюджетному процесі та напрацювали додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів.

Також фахівці провели аналіз ставок місцевих податків та зборів, нормативно-грошової оцінки землі та податкового боргу. Директор департаменту фінансів ОДА Ірина Мацькевич подякувала учасникам за фаховий обмін думками та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Насамкінець учасники наради відвідали Центр карпатської культури, де розгорнуло свою діяльність релоковане підприємство з Херсонщини із виготовлення ексклюзивних килимів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора