Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дітям загиблих бійців із Косівщини подарували сучасні гаджети

Дата: 30.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 63

Фото без опису
Війна об’єднує: у спільній боротьбі під синьо-жовтим стягом українські воїни стають бойовими побратимами, які щосекунди готові стати один одному на захист, підставити дружнє плече допомоги.

Фото без описуНайважче на війні – втрачати своїх побратимів. Здається, лише вчора разом планували як святкувати перемогу, а сьогодні ворожа куля вщент розбиває ці плани, забирає життя фронтового товариша.

Фото без описуАле війна гартує. На війні свої своїх не кидають, не забувають підтримувати і родини полеглих побратимів, словом та ділом допомагаючи згорьованим батькам, дружинам і дітям пережити біль від втрати дорогої людини.

Фото без описуТак вчинили і побратими загиблих Ігоря Кіцелюка, Михайла Геника та Сергія Полюка. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей до родин Захисників України, які віддали своє життя за мир і спокій на рідній землі, навідалися представник військової частини, де несли службу загиблі, та голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без описуЗа ініціативи, яку проявили друзі з поля бою, та за підтримки Наталії Кучми дітям загиблих на війні бійців із Косівщини подарували планшети, матері та дружина мужніх воїнів отримали квіти та пам’ятні дарунки.

Фото без опису«Пам’ятати загиблих і підтримувати їхні родини – наш святий обов’язок, а ще нам необхідно об’єднатися і всіма силами разом наближати перемогу. Інакше ціна, яку заплатимо в цій війні, може бути в рази більшою», - зазначила голова райдержадміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора