Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Рожнівському ліцеї пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2023 18:39
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Сьогодні для понад 700 учнів Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника пролунав останній дзвоник. Комусь він сповістив про початок довгоочікуваних канікул, а 51 випускнику ліцею – про старт у доросле самостійне життя.

Фото без описуСвяткову лінійку розпочали хвилиною мовчання за полеглими на війні Захисниками України та урочистим винесенням синьо-жовтого прапору нашої держави. «Ще не вмерла України і слава, і воля» заспівали разом, у сотні голосів, з почуттям величезної гордості бути нацією сильних та незламних українців.

Фото без описуДо пам’ятника загиблим Героям України лягли квіти подяки та глибокої шани за подвиг перед Вітчизною. Свято останнього дзвоника у Рожнівському ліцеї благословили о. Павло Слободян та о. Петро Дійчук.

Фото без описуЦього весняного дня слово для привітань мали голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, директор Рожнівського ліцею «Гуцульщина» Олена Радиш, Рожнівський сільський голова Сергій Радиш, батьки, Президент ліцею, маленькі першокласники.

Фото без опису«Завдяки Збройним Силам України ми сьогодні тут, на святі останнього дзвоника, разом зі школярами із неабияким хвилюванням проживаємо ці неповторні миті дитинства та юності. Навчальний рік був непростим, та ми вистояли, вистоїть і Україна. Мирних літніх канікул школярам, а випускникам бажаю, щоб знання, які вони отримали під час навчання, стали запорукою вагомих здобутків і допомогли досягнути в майбутньому омріяних вершин», - звернулась до присутніх Наталія Кучма.

Фото без описуУ дарунок ліцеїстам та гостям свята випускники виконали композицію під промовистою назвою «Україна незламна». По завершенню урочистого дійства у небо здійнялися повітряні кульки, що символізували юнаків та юначок, які покидають стіни рідної Alma mater і впевненою ходою прямують у своє щасливе, сповнене яскравими подіями та новими враженнями, майбутнє…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора