Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівському центрі дитячої творчості вітали юних волонтерів

Дата: 31.05.2023 18:48
Кількість переглядів: 47


Від початку війни у Косівському центрі дитячої творчості на підтримку Збройних Сил України працюють всі: вихованці, викладачі, організували тут і волонтерський осередок «Прихисток душі».

У центрі є чимало дітей, які волонтерять з початку повномасштабного вторгнення: допомагають у приготуванні їжі для бійців на передову, виступають із патріотичними виставами, малюють, виготовляють різноманітні вироби для допомоги Українському війську.

Так, маленькі волонтери взяли активну участь у благодійному аукціоні на підтримку 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», який минулого місяця провели у Косові. 27500 грн. вдалося виручити за успішно продані п’ять лотів, які запропонували талановиті та здібні вихованці центру дитячої творчості.

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак подякував юним волонтерам із чуйним та добрим серцем за підтримку війська України, щиру дитячу віру у перемогу нашої держави, яку вони щодня допомагають наближувати.

Василь Жмендак привітав вихованців центру із Днем захисту дітей та від імені голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми нагородив хлопчиків та дівчаток подячними грамотами.

Цього дня у центрі для дітей організували святкову програму, лунали також привітання від директора Косівського ЦДТ Мирослава Соколюка.

В чисте небо України злетіли білі птахи миру на знак щирого бажання дітей жити у мирі та спокої на рідній землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора