Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Яблунові організували свято для дітей

Дата: 01.06.2023 17:30
Кількість переглядів: 55

Фото без опису
Сьогодні, 01 червня 2023 року, у Яблунові було по-справжньому святково. До Міжнародного дня захисту дітей тут підготувалися ретельно: на різних локаціях відбулися різноманітні заходи для дітей.

На місцевому стадіоні учні 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Яблунівської громади весело змагалися у спортивних естафетах «Старт надій».

Фото без описуУ Яблунівському центрі дитячої творчості вирувала святкова атмосфера. Програма під назвою «Дитинство має право на життя» була насиченою. До організації дитячого свята тут підійшли креативно: діти бавилися в ігри та розваги, незабутні відчуття радості та казки діти отримали на шоу мильних бульбашок, маленькі хлопчики та дівчатка малювали на асфальті свою мрію бачити небо мирним. Влаштували тут і виставку кращих робіт талановитих та обдарованих вихованців центру творчості. Особливою популярністю користувався серед дітлахів дитячий фейс-арт. Охочих нанести професійний аквагрим не бракувало.

Фото без опису«Щаслива дитина» - саме під такою назвою відбувся розважальний захід для дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивно-ресурсному центрі, що діє при Яблунівській селищній раді. Діти змагалися у цікавих конкурсах, переглядали мультфільм, разом розмальовували та частувалися за святковим столом.

Фото без описуДень захисту дітей у Яблунові вдався на славу. Нагородити переможців спортивних ігор та мистецьких конкурсів у громаду приїхала голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису«Дорогі діти! Нехай все Ваше життя буде таким радісним та веселим, яким був для Вас сьогоднішній день. Успіхів у всіх починаннях, наснаги, перемог, омріяних вершин Вам, діти! Миру та спокою всім нам», - звернулася до дітей Наталія Кучма.

Фото без описуУ свою чергу присутні на заходах перший заступник Яблунівського селищного голови Михайло Мельничук та начальник відділу освіти Яблунівської селищної ради Ірина Кур’янська подякували керівниці району за увагу та знайдений час, організаторам спортивних змагань, святкових програм у Яблунівському ЦДТ та інклюзивно-ресурсному центрі за неперевершені емоції і щасливі обличчя, які цей день їм подарував.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора