Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Космачі дітей загиблих воїнів привітали із Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 18:39
Кількість переглядів: 52

Фото без опису
Міжнародний день захисту дітей знаменує початок літа. Цього дня з нетерпінням чекають всі, від малечі до юнаків та дівчат. Багато різноманітних фестивалів, веселих ігор, спортивно-розважальних програм організовують на відзначення Дня захисту дітей, щоб подарувати найменшим гарний настрій, посмішки та радісні хвилини у колі своїх одноліток та друзів.

Фото без описуНа жаль, через війну, яку підступно розв’язала країна-агресор, багато дітей вже другий рік поспіль святкують це свято без тата, без найріднішої у світі людини, яка віддала своє життя за мирне небо та спокій на рідній землі.

Фото без описуУ Космацькій територіальній громаді п’ять сімей втратили на війні своїх рідних. Діти осиротіли, залишившись без батьківського мужнього плеча, дружньої руки допомоги та опіки.

Фото без описуТа ніколи ці діти не залишаться без уваги та підтримки небайдужих до чужого горя людей, односельців, влади. Так, організація свята для дітей загиблих з Космацької громади згуртувала місцевих підприємців та працівників апарату Космацької сільської ради. Саме за їхньої ініціативи та за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми діти загиблих Бійців отримали гостинці з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Фото без описуНаталія Кучма та заступник Космацького сільського голови Анна Варцаб’юк відвідали сім’ї полеглих, подарунками привітали дітей зі святом та подякували родинам за синівський подвиг і велику батьківську жертву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора