Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Турбота про родину Героя»: діти загиблих Воїнів з району побували на ляльковій виставі

Дата: 01.06.2023 19:34
Кількість переглядів: 53

Фото без опису
Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, казковий світ дитинства покликав до себе у гості дітей полеглих на війні Захисників України.

Фото без описуПобували у гостях у казки і діти загиблих Бійців із Косівського району. До Івано-Франківська діти вирушили у супроводі законних представників та голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Фото без описуНа дітей очікувало справжнє свято із казковими персонажами, іграми, забавами та майстер-класами із виготовлення ляльок-мотанок. В Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок імені Марійки Підгірянки діти переглянули виставу «Чарівна торбинка казок».

Фото без описуВпродовж насиченого цікавими подіями дня діти веселилися, знайомилися з новими друзями, фотографувалися із казковими героями відомих з дитинства мультфільмів, гарно проводили час.

Фото без описуЗахід до Міжнародного дня захисту дітей відбувся в межах обласного соціального проєкту «Турбота про родину Героя». Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, яка ініціювала впровадження цього проєкту, привітала дітей зі святом, а батькам нагадала про можливість безкоштовно відпочити та оздоровитися у найкращих відпочинкових закладах області, скориставшись проєктом «Турбота про родину Героя».

Фото без опису«Вдячна Світлані Онищук за турботу про родини наших Захисників. Сьогоднішнє свято подарувало дітям багато позитивних емоцій та вражень. Додому діти поверталися щасливо втомленими, з зарядом нових сил та натхнення»,- повідомила керівник району Наталія Кучма.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора