Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Останній дзвінок у Хімчинському ліцеї: 35 випускників попрощалися зі школою

Дата: 02.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 62

Фото без опису
Сьогодні, 02 червня 2023 року, останній дзвоник продзвенів для понад 400 учнів Хімчинського ліцею «Інтелект». Особливо щемливим це свято було для випускників, для яких ліцейний дзвінок пролунав дійсно востаннє. Сьогодні 35 молодих хлопців та дівчат востаннє вишикувалися на урочисту лінійку у дворі рідної школи, щоб завершити пройдений етап свого насиченого цікавими подіями шкільного життя і впевненою ходою вирушити у світ нових знань, звершень та перемог.

Фото без описуУ цей день на подвір’ї ліцею зібралася разом уся дружня шкільна родина. Слово для привітань мали директор Хімчинського ліцею «Інтелект» Валентина Розвадовська, голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, заступник Рожнівського сільського голови Роман Матейчук, о. Ярослав Хрущ, класні керівники випускників.

Фото без опису«Вітаю велику шкільну родину Хімчинського ліцею із успішним завершенням нелегкого навчального року. Дякую вчителям за самовіддану працю, турботу і знання, яким вони навчали своїх учнів. А дітям бажаю весело відпочити, набратися нових сил та досягти запланованих цілей»,- звернулась до присутніх Наталія Кучма.

Фото без описуТворчі номери ліцеїстів зігрівали серця спогадами, а випускники зворушили всіх танцем зі своїми батьками.

Свято останнього дзвоника у кожного викликало змішані почуття – радість і водночас смуток, але дітям воно завше символізуватиме нові можливості і початок майбутніх пригод.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора