Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми зі святом Святої Трійці

Дата: 04.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 62

Фото без описуШановні жителі Косівщини!

Щиросердечно вітаємо Вас з одним із найвеличніших християнських свят – святом Трійці. У цей світлий день Святий Дух зійшов на апостолів, благословивши їх нести у світ світло Христової віри та істини.
Сходження Духа Святого на учнів Христа стало днем народження Церкви Христової, а Церква – це той корабель, на якому ми пливемо по бурхливому морі нашого життя. Ось чому цей день є для нас таким важливим. Тому бажаємо, щоб Дух Святий надихав всіх Вас на добрі справи, наповнював серця любов’ю до ближніх, дарував кожному бажання виконувати волю Божу, ніс щастя від Бога і впевненість у майбутньому.
Нехай Пресвята Трійця, Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий, єдине Божество, допомагає передусім нашим мужнім Захисникам, охороняє їх в часі бою і в часі спокою, стане для них опорою, мужністю, незламністю та твердою вірою у швидку велику перемогу і щасливе майбутнє нашої рідної України.
Нехай віра в краще разом з літнім теплом та ароматом квітів оселяться у Ваших домівках, а на нашій землі і в усьому світі запанує довгоочікуваний мир. Добра, здоров’я, щастя, любові і благословення Божого Вам, дорогі краяни!

З повагою

Голова Косівської районної державної 
адміністрації – начальник районної 
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора