Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Турбота про родину Героя»: на відпочинок до Закарпаття поїхали семеро дітей з району

Дата: 20.06.2023 14:57
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Соціальний проєкт «Турбота про родину Героя», ініціатором впровадження якого стала голова ОВА Світлана Онищук, покликаний допомагати та всебічно підтримувати родини загиблих Захисників та Захисниць України.

Фото без описуПроєкт реалізовується у кількох напрямках, одним із яких є організація літнього відпочинку та оздоровлення дітей із сімей полеглих в російсько-українській війні.

Фото без описуТак, сьогодні в межах цієї ініціативи на оздоровлення до Закарпаття поїхали семеро дітей із Косівського району. Впродовж 14 днів діти відпочиватимуть та набиратимуться нових сил у дитячому оздоровчому таборі «Наталія», що на Рахівщині сусідньої із Франківщиною області.

Фото без описуУ позаміському закладі оздоровлення та відпочинку стаціонарного типу дітям організовуватимуть цікаве та змістовне дозвілля: таборівці мандруватимуть краєм, для них проводитимуть вечори відпочинку, займатимуть час гуртковою роботою.

На відпочинок до мальовничого Закарпаття дітей проводжала голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису«Завдяки ініціативі Світлани Онищук та за підтримки ГО "Мрія дітей України" родини загиблих Героїв відчувають опіку та підтримку суспільства. Впевнена, що таборова зміна подарує нашим дітям багато позитивних емоцій, запам’ятається враженнями та гарно проведеним часом у колі нових друзів», - зазначила Наталія Кучма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора