Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Жмендак взяв участь у роботі сесії Яблунівської селищної ради

Дата: 20.06.2023 17:13
Кількість переглядів: 103

Фото без опису
Сьогодні, 20 червня 2023 року, у Яблунові відбулася двадцять перша чергова сесія селищної ради восьмого демократичного скликання під головуванням Яблунівського селищного голови Юрія Коваля. У роботі сесії взяв участь заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак.

Фото без описуПорядком денним сесії передбачалося розгляд ряду фінансових та земельних питань. Депутати затвердили звіт про виконання селищного бюджету Яблунівської територіальної громади на 2022 рік та внесли зміни до бюджету Яблунівської селищної ради на 2023 рік, обговорили питання щодо матеріальної підтримки сімей загиблих в Афганістані та військовослужбовців Збройних Сил України.

Фото без описуНа сесії затвердили ряд місцевих програм, у т.ч. програму розвитку та підтримки сільського господарства та території Яблунівської селищної ради на 2023-2025 роки і програму енергоефективності та енергозбереження комунальних закладів освіти, медицини, культури, спорту та адміністративних будівель Яблунівської селищної ради на 2023-2025 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора