Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За кошти з благодійного аукціону у Косові закупили чергову партію обладнання на передову

Дата: 22.06.2023 20:23
Кількість переглядів: 92

Фото без опису
Сьогодні, 22 червня 2023 року, у зону бойових дій до хлопців із 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» відправили конектори для відновлення роботи аварійних квадрокоптерних бортів. Конектори закупили за кошти з благодійного аукціону, який нещодавно провели у Косові.

Фото без описуЯк зізнаються самі військовослужбовці, цих комплектуючих на передовій особливо чекають. Дороговартісна запчастина, яку виготовляють за кордоном, забезпечує належну роботу безпілотника, а, відповідно, і безпеку військових.

Фото без описуГолова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та член ГО «Гуцулія» Галина Мартинюк зазначили, що закупівлю конекторів здійснили на запит «Едельвейсів» та відповідно до потреб на фронті.

Фото без описуСлід додати, що раніше до місця дислокації 108 батальйону 10 ОГШБр доставили квадрокоптер DJI Mavic 3Т, який також придбали за виручені на аукціоні кошти.

Фото без описуА сьогодні чергового квадрокоптера Наталія Кучма особисто передала військовим 10-ки під час робочого візиту до військової частини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора