Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційно – просвітницька робота з суб’єктами пробації

Дата: 23.06.2023 13:41
Кількість переглядів: 144

Фото без опису
Косівським районним сектором філії Центру пробації в Івано-Франківській області для осіб молодіжного віку, які перебувають на обліку органу пробації проведено лекцію на тему: «Конституція України – перепустка у світ гідного життя».

Мета заходу: розповісти про історію створення Конституції України, основні її засади, виховувати почуття патріотизму до своєї держави.

Фото без описуПід час лекції було розказано про основні історичні етапи становлення Конституції та наголошено на тому, що вона посідає особливе місце серед усіх законів держави. Цей документ закріплює основні права, свободи та обов'язки громадян, основи державного устрою, визначає, як утворюються та діють органи влади. Конституція — це фундамент для всіх законів у державі, найважливіший нормативно-правовий акт, який має особливі властивості. У цьому документі закладено основу держави — її суспільні й національні цінності, життєво важливі права та свободи громадян. Конституція — це гордість країни, день її прийняття вважається великим святом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора