Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2023 11:10
Кількість переглядів: 115

Фото без опису
Щорічно, 4 липня, згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року, своє професійне свято відзначає Національна поліція України.

Професія правоохоронця нелегка і дуже потрібна, адже поліцейські покликані захищати життя і здоров’я, права і свободи громадян, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань, охороняти правопорядок і безпеку людей.

Після повномаштабного вторгнення рф в Україну, працівники Національної поліції не лише стежать за правопорядком, патрулюють вулиці та їздять на виклики, але й допомагають евакуйовувати мешканців регіонів, де ведуться активні бойові дії, виявляють диверсійні групи ворога та затримують колаборантів. Крім того, поліцейські беруть безпосередню участь у розслідуваннях воєнних злочинів російських окупантів, а також розшукують зниклих людей.

Шановні правоохоронці, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Нехай ваші дні будуть наповнені безпекою, успіхами та гордістю за те, що ви робите. Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії! Зі святом!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора