Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Храмовим Днем Різдва Івана Хрестителя та Днем міста Косова

Дата: 07.07.2023 09:05
Кількість переглядів: 137

Фото без опису
Шановні косів’яни!

Щиросердечно вітаємо вас із Храмовим Днем Різдва Івана Хрестителя та Днем міста Косова. У цей нелегкий для нашої країни час молитва та заступництво святих угодників Божих мають дуже велике значення, бо вони утворюють духовний щит України.

Святий Іван Предтеча був особливою людиною і особливим молитвенником, бо уже з малих літ пішов у пустиню подвизатися. Він удостоївся навіть покласти свою руку на голову Христа Спасителя, хрестячи його у ріці Йордані. Та і сам Христос говорив, що немає більшого народженого жінками, як Іван Хреститель.

У цей день свята ви по особливому будете підносити ваші молитви, адже вшановуєте покровителя, заступника і оборонця своєї парафії та міста. Тож нехай Милосердний Господь вислухає всі прохання і за молитвами Святого Івана Предтечі і Хрестителя Господнього дарує нам якнайскорішу перемогу над ворогом і довгоочікуваний мир на нашій Українській землі.

Здоров’я вам, щастя, добробуту, процвітання та всіх небесних і земних благ на многії благії літа!

Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора