Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма взяла участь у пленарному засіданні сесії Кутської селищної ради

Дата: 06.07.2023 16:57
Кількість переглядів: 124

Фото без опису
Керівництво райдержадміністрації переконане, що стабільність в соціально-економічному житті району залежить саме від співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Розвиток району – спільне завдання усіх гілок влади. Завдяки консолідованим зусиллям та взаємодії можна досягти успіху у подоланні низки проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

Фото без описуТак, Наталія Кучма взяла участь у пленарному засіданні двадцять шостої сесії Кутської селищної ради VIII демократичного скликання, яка відбулася сьогодні під головуванням Кутського селищного голови Дмитра Павлюка.

Депутати розглянули ряд бюджетних та майнових питань, затвердили порядок співфінансування селищною радою Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки, внесли зміни до Переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Кутської селищної ради тощо.

Фото без описуЙшлося також про надання міжбюджетного трансферту бюджетові Великоолександрівської селищної територіальної громади Херсонської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора