Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колектив НПП «Гуцульщина» привітали із Днем працівника природно-заповідної справи

Дата: 07.07.2023 16:11
Кількість переглядів: 138

Фото без опису
Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники Національного природного парку «Гуцульщина», який славиться своїми краєвидами та панорамами, старовіковими лісами з неповторною флорою та фауною, повноводними ріками та гірськими потоками.

Фото без описуЗ нагоди такого свята у НПП «Гуцульщина» вітали працівників природно-заповідної справи Косівщини. На подію завітали голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, Косівський міський голова Юрій Плосконос та директор Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ Галина Юрчишин.

Фото без опису

«Найголовніше наше завдання – це зберегти природно-заповідний фонд краю для майбутніх поколінь. Попри нелегкий для України час завдяки налагодженій співпраці Парку з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, Косівського вишу ми наполегливо працюємо над реалізацією важливих завдань природоохоронно-відтворювального і рекреаційно-освітнього плану», - зазначив у своєму вітальному слові директор НПП «Гуцульщина» Юрій Стефурак.

Фото без опису

З Днем працівника природно-заповідної справи колектив Національного парку привітала керівник району Наталія Кучма.

Фото без опису

«Ви виконуєте вкрай важливу справу. Дякую за ваш професіоналізм та щоденну невтомну працю у справі збереження природних багатств нашого краю. Окремі слова вдячності за вашу наукову, еколого-освітню та туристично-рекреаційну діяльність», - наголосила Наталія Кучма.

Фото без опису

За сумлінність та вагомий внесок у сфері охорони і збереження природних ресурсів Наталія Кучма нагородила кращих працівників НПП «Гуцульщина» грамотами райдержадміністрації та районної ради. Подячні грамоти природоохоронці отримали і від керівництва Національного парку.

Фото без опису

Присутні на урочистостях мали змогу переглянути відеопрезентацію про роботу НПП «Гуцульщина» у всіх векторах діяльності Парку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора