Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Української Державності та Днем Хрещення Київської Руси-України

Дата: 28.07.2023 09:05
Кількість переглядів: 508

Фото без опису
Шановні краяни!

Сьогодні ми відзначаємо два великі державні свята – День Української Державності та День Хрещення Київської Руси-України.

День Української Державності – молоде свято, яке святкуємо другий рік поспіль, але воно має важливе значення, бо пов’язує нас з утвердженням понадтисячолітніх традицій Українського державотворення, яке коріннями сягає Київської Руси.

Ми відзначаємо це свято у День Хрещення Руси-України і розуміємо, що Українській Державності не тридцять, а понад тисячу років, і ніхто не зможе забрати в нас те, за що боролися і будували віками тисячі поколінь українців.

З початком російсько-української війни ми усвідомили, наскільки цінною для нас є наша держава. Тому, День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які воюють і працюють задля нашої перемоги. Задля перемоги християнських цінностей, які принесло нам Святе Хрещення. Задля перемоги добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. А запорукою цьому буде наша єдність, бо єдність – це єдина умова збереження нашої державності.

Будьмо сильні, маймо віру, живімо заради майбутнього, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну і культурну спадщину. Допомагаймо ближнім і нашим воїнам заради перемоги, збереження та процвітання нашої Української держави.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора