Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем медичного працівника

Дата: 27.07.2023 09:05
Кількість переглядів: 430

Фото без опису
Сьогодні Україна відзначає День медичного працівника. Відповідно до Указу Президента України від 13 червня 2023 року професійне свято працівників сфери охорони здоров’я в Україні святкуватимемо 27 липня.

Таке рішення було зумовлене тим, що медики України, які завжди готові прийти на допомогу, захистити та врятувати людське життя, не повинні мати жодних спільних дат з терористичною країною, яка щодня нищить, руйнує та вбиває мирне населення.

Щиро вітаю зі святом багатотисячну родину професійних і самовідданих медиків Косівщини. Ви надійно тримаєте медичний фронт, стоїте на варті життя людини, щосекунди поділяючи величезний тягар чужого болю та відповідальності за здоров’я своїх пацієнтів.

Неоціненною є ваша праця на передовій, де у воїнів триває боротьба за цілісність та незалежність України, а медики борються за життя кожного Захисника.

Божого благословення вам, шановні медики, у вашій нелегкій праці. Велика подяка за дар повернутого здоров’я та врятованого життя. Низький уклін за ваш професіоналізм, героїзм та жертовність.

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора