Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога «Едельвейсам»: за кошти з аукціону здійснили фінальну закупку

Дата: 20.07.2023 21:44
Кількість переглядів: 94

Фото без опису
Скоро на передову до 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» поїде чергова допомога. Цього разу бійці отримають дводіапазонні підсилювачі сигналу ALIENTECH DUO II для дронів DJI.

Запчастини для квадрокоптера закупили за кошти з благодійного аукціону, що весною відбувся у Косові. Це фінальна закупівля обладнання для «Едельвейсів».

Слід додати, що коштів ледь вистачало, щоб придбати один підсилювач, але організатори аукціону знайшли можливість купити аналогічний за якістю, але значно дешевший за ціною пристрій за кордоном.

Як розповідає голова ГО «Гуцулія» Ростислав Мартинюк, у Німеччині придбали два підсилювачі для DJI Mavic. Суму, якої бракувало, додали із волонтерського фонду організації. Також «Гуцулія» допомогла іншому волонтерському об’єднанню небайдужих людей закупити для військових із бригади «Едельвейси» п’ять підсилювачів сигналу та комплектуючі до дронів.

«Кошти з благодійного аукціону скерували на підтримку 10-ої ОГШБр. Обладнання закуповували відповідно до запиту та потреб бригади. Тільки завдяки згуртованості та єднанню нам все до снаги: екіпірувати військових, зігріти їх в холодних окопах, допомогти технікою, яка рятує життя», - підсумовує голова Косівської РВА Наталія Кучма.

Найближчим часом підсилювачі доправлять на фронтову лінію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора