Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті продовжує реалізовуватися проєкт «Турбота про родину Героя»

Дата: 21.07.2023 16:53
Кількість переглядів: 92

Фото без опису
У рамках проєкту «Турбота про родину героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації – начальником обласної державної адміністрації Світланою Онищук, дев’ятнадцять членів родин загиблих сьогодні поїдуть ознайомлюватися чудовими краєвидами нашого краю. Про це розповів начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець.

 

Складена цікава екскурсія, у рамках якої вони ознайомлюватимуться зі столицею народного мистецтва Гуцульщини Косовом, садибою Святого Миколая, кімнатою-музеєм новорічної іграшки. Сім’ї відвідають Сріблясті водоспади у Шешорах, а у с. Город буде можливість піднятися на г. Остра, звідки відкриваються неймовірні краєвиди Косова та навколишніх гір.

Також у програмі - відвідування унікального гуцульського села Яворів із давніми славними мистецькими традиціями. Там живуть і творять кращі народні майстри з ліжникарства, різьби по дереву, вишивки. А на екофермі можна на власні очі побачити процес приготування козячого сиру та скуштувати цей автентичний продукт.

Водночас у п’ятницю відправили на відпочинок і наших найменших учасників проєкту. Дві родини - мами зі дітками - матимуть змогу провести тиждень у Карпатах. Для них наші готельєри пропонують чудові умови проживання, харчування, організовують дозвілля. 

Загалом від квітня у межах ініціативи на відпочинку побували понад 170 діток, більше сотні - у супроводі матерів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора