Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма привітала медиків з професійним святом

Дата: 27.07.2023 19:51
Кількість переглядів: 111

Фото без опису
Сьогодні у Косівській центральній районній лікарні з професійним святом вітали всіх тих, хто своїм життєвим покликанням обрав медицину і служіння людям.

Фото без описуУрочистості розпочали хвилиною мовчання за загиблими на війні захисниками України та медиками, яким не судилося дожити до цього дня.

Фото без описуПрацівників сфери охорони здоров’я району привітала голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису

«Щиро вітаю всіх медичних працівників та бойових медиків з професійним святом. Велика подяка за вашу професійність, людяність, жертовність та за кожне врятоване життя», - звернулася до присутніх у залі Наталія Кучма.

Фото без опису

З нагоди Дня медичного працівника керівник району відзначила медиків подячними грамотами за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток медичної галузі Косівщини.

Фото без описуЦього дня медики отримали також відомчі відзнаки та подячні нагороди від установ різного рівня управління.

Фото без описуПодяку Івано-Франківської обласної ради вручили родині Заслуженого лікаря України, багаторічного завідувача терапевтичним відділенням Косівської центральної районної лікарні, Лікаря від Бога Ганни Яким’юк, яка, на жаль, передчасно покинула родину професійних і самовідданих медиків Косівщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора