Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Преображенням Господнім

Дата: 19.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 115

Фото без опису
Шановні краяни!

Щиросердечно вітаємо вас із великим християнським святом Преображенням Господнім. Це дванадесяте свято тісно пов’язане із подіями земного життя Ісуса Христа. Воно являє його славу і велич перед трьома апостолами під час молитви на горі Фавор і разом із тим надихає нас на світлі думки та тверду віру у божественну силу нашого Спасителя.

Тому, у цей день хочемо побажати вам, щоб у вашому житті Господь займав найпочесніше і найголовніше місце, щоб у ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя!

Хай ваші очі не втомлюються вивчати слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачає на весь світ, який створив і зберігає наш Великий Творець Ісус Христос.

Хай сила Господня допоможе нам здолати наших ворогів і здобути велику перемогу. Бажаємо довгих років життя, доброго серця, безмежного щастя, світлої надії, чистої любові, міцного здоров’я та миру і процвітання на нашій рідній Українській землі.

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора