Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще три банки стали партнерами єВідновлення

Дата: 21.08.2023 23:21
Кількість переглядів: 118

Фото без опису
Програма єВідновлення допомагає українцям відновлювати домівки, які постраждали від російської агресії. Тепер картку для виплат можна відкрити також в Ощадбанку, Банку Восток та Банку Кліринговий Дім.

Як відкрити картку Відновлення 

До або просто під час заповнення заяви про отримання виплати в застосунку Дія. Відкривайте картку онлайн чи офлайн у відділенні банку. Далі Дія підтягне її автоматично — просто клікніть.

Як скористатися карткою

Подайте заяву про виплату єВідновлення за кілька кліків у Дії і отримайте кошти від держави. Розраховуйтеся за послуги з ремонту та будівельні товари в магазинах-учасниках програми. Дивіться перелік у своєму регіоні за посиланням https://erecovery.diia.gov.ua/participants.html

Вже 36+ тисяч заяв про єВідновлення українці відправили через Дію. 7+ тисяч заявників отримують кошти на загальну суму 580+ млн гривень. За ці гроші громадяни відновлюють домівки — купують будматеріали та ремонтують покрівлю, вікна, двері тощо.

Також картку єВідновлення можна відкрити в застосунку ПриватБанк, monobank, ПУМБ, А-Банк, Sense Bank, Райффайзен Банк, izibank, sportbank та Акордбанк.

Прозора та ефективна відбудова в Дії

Послугу єВідновлення розроблено Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Світового банку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора