Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 серпня 2023 року у найбільшому греко-католицькому храмі на заході України - Катедральному соборі Преображення Христового м. Коломиї, відбулась архиєрейська хіротонія владики Петра Голінея.

Дата: 21.08.2023 23:31
Кількість переглядів: 72

Фото без опису
Головним святителем став Блаженніший Святослав у співслужінні єпископів УГКЦ. Радість торжества також розділили єпископи Римо-Католицької Церкви.

Фото без опису

Участь в Архиєрейській Божественній Літургії з Чином архиєрейської хіротонії владики-номіната Петра Голінея взяла голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису

«Величаю, прославляю і дякую Триєдиному Богові, з волі якого я прийшов у цей світ, був покликаний до священства, а сьогодні отримав архиєрейську хіротонію. Він веде мене по життю, посилаючи добрих батьків, учителів та провідників», — сказав у подячному слові до духовенства та вірних нововисвячений єпископ-помічник Коломийської єпархії Петро Голіней.

Фото без опису

Завершилось богослужіння многоліттям нововисвяченому єпископу-помічнику Петру та духовним гімном України «Боже, Великий Єдиний».

Фото без опису

Фото із соціальних мереж

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора