Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 156

Фото без опису
Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України.

23 серпня ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності.

День Державного Прапора України є знаменним для народу України. Сьогодні важко переоцінити глибину усвідомлення Українською Нацією тої сили, яку несе в собі Український Державний Прапор.

Синьо – жовті кольори Прапора України є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності.

Доля нашої держави залежить значною мірою від кожного з нас. Дякую всім, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта, хто іде в бій під нашим  прапором. Дякую вашим рідним за те, що чекають.  Висловлюю глибоку шану загиблим Героям, які віддали найдорожче за незалежність і свободу нашої країни.

Україну підтримує весь цивілізований світ в її прагненні відновити територіальну цілісність, збудувати квітучу європейську країну.

У найближчому майбутньому Державний Прапор України вільно майорітиме в кожному куточку  України. Вічно світитиме синьо – жовтим сяйвом – символом української свободи та гідності.

Де майорить Прапор України – там мир і життя, людяність і благополуччя, єдність та повага, цивілізоване майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора