Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 203

Фото без опису
З найглибшими почуттями патріотизму та гордості, звертаюсь до вас з нагоди Дня Незалежності України!

32 роки тому ми здійснили великий крок до своєї незалежності, поклавши підвалини майбутнього нашої держави.

Сьогодні ми відзначаємо ґрунтовний символ нашої суверенності та самостійності. Цей день є втіленням зусиль і мрій багатьох поколінь, які прагнули бачити нашу країну вільною, сильною та процвітаючою. Незалежність - це не лише статус, це важлива відповідальність перед минулими, сучасними та майбутніми поколіннями громадян України.
        Об'єднані волею та прагненням до кращого, мужньою боротьбою проти ворога, ми здатні перетворити свої мрії на реальність.
Нехай цей День Незалежності буде часом згуртованості, патріотизму та дійової допомоги в розвитку нашої Батьківщини. Спільними зусиллями, ми зможемо подолати ворога та  побудувати міцну, справедливу та процвітаючу Україну. Пам'ять про тих, хто віддав своє життя у боротьбі за нашу Батьківщину, залишиться вічною.   Нехай їхні жертви завжди нагадують нам про важливість захисту і цінності миру.

Велика подяка українським воїнам за їхню мужність, жертовність та відданість захисту нашої країни. Ви - справжні герої, які воюють  на передовій заради нашої свободи та незалежності.
Нехай наші зусилля спрямовані на будівництво гідної, злагодженої та процвітаючої України, де немає місця насильству та ворожості, які принесли нам наші вороги.

Зичу вам гідного святкування та незламної віри у майбутнє нашої країни.

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора