Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові відзначили День Незалежності України

Дата: 24.08.2023 19:34
Кількість переглядів: 153

Фото без опису
«Незламна Україна» - саме під такою назвою у Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення 32-ої річниці Незалежності України.

Фото без опису

Захід розпочали хвилиною мовчання за усіма, хто поклав своє життя у боротьбі за волю та незалежність рідної землі. Духовенство Косівщини разом із присутніми у залі звершили молитву за Україну, мир та щасливе майбутнє нашої держави.

Фото без опису

Участь у святковому заході взяла голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма. Очільниця району привітала присутніх із Днем Незалежності України.

Фото без опису

«Багато поколінь сотні років боролися за незалежність, як і нині її виборює вся держава. Ми обʼєднані навколо спільної мети – перемоги та звільнення територій. І наша сила – в єдності. Кожен із нас назавжди в боргу перед тими, хто віддав своє життя за незалежність України. Всі Герої навіки в наших серцях. Слава Україні!» – зазначила Наталія Кучма.

Фото без опису

Мистецьку програму з нагоди державного свята підготував колектив працівників Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора