Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник архівного відділу Косівської районної державної адміністрації Наталія Будз взяла участь у засіданні виконкому Косівської міської ради

Дата: 30.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 144

Фото без опису
30 серпня 2023 року начальник архівного відділу Косівської районної державної адміністрації Наталія Будз взяла участь у засіданні виконкому Косівської міської ради, де інформувала членів виконкому про виконання розпорядження Косівської РДА №2 від 04 січня 2023 року «Про впорядкування та здачу на державне зберігання в архів справ постійного зберігання».

Наталія Будз подякувала старостам Снідавського ,Соколівського, Шешорського, Шепітського, Яворівського старостинських округів (Н. Сулятицькій, В. Стефурак,  І. Соколюк, В. Словак, В. Копильчук) за організацію роботи по виконанню розпорядження районної державної адміністрації.

Керівник архівного відділу райдержадміністрації звернулася до присутніх  старост старостинських округів з проханням активізувати та прискорити  виконання розпорядження Косівської РДА №2 від 04 січня 2023 року «Про впорядкування та здачу на державне зберігання в архів справ постійного зберігання».

З цього питання прийнято рішення виконкому Косівської міської ради №104 від 30.08.2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора