Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День знань: Наталія Кучма привітала освітян та учнів Великорожинського ліцею

Дата: 02.09.2023 22:07
Кількість переглядів: 154

Фото без опису
Вишиванки, квіти та повітряні кульки, усміхнені діти та схвильовані батьки, святкова атмосфера та перший дзвінок… Таким запам’ятається 1 вересня школярам, педагогам та батькам День знань у Великорожинському ліцеї Кутської селищної ради.

Фото без опису

Цього дня цей освітній заклад у Кутській територіальній громаді відвідала голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису

«Для мене велика радість бути сьогодні поруч з вами, у вашому великому та дружньому колективі. На жаль, новий навчальний рік знову розпочинаємо в умовах воєнного стану. Але навіть у такий важкий для України час, завдяки мужності та відвазі Збройних Сил України, діти продовжуватимуть навчатися, здобувати знання та досягати своїх цілей!», – звернулася до присутніх Наталія Кучма.

Фото без опису

На святі першого дзвоника у Великому Рожині очільниця району відзначила подячними грамотами учнів ліцею, які активно долучилися до проєкту «З любов’ю до України: від війни до мистецтва».

Фото без опису

Діти класу образотворчого мистецтва Кутської дитячої художньої школи ім. І. Брошкевича, що діє у ліцеї,  разом з викладачкою Наталією Сащук творчо розмальовували відстріляні та знешкоджені атрибути війни, перетворюючи бойове знаряддя у мистецькі шедеври. Кожну роботу діти присвячували великорожинським захисникам та волонтерам.

Фото без опису

«Мене переповнює гордість за маленьких українців та україночок, які люблять та щиро вболівають за Україну, намагаються докладати своїх зусиль для пришвидшення омріяної Перемоги над нашим одвічним ворогом», - розповідає Наталія Кучма. – З таким патріотично налаштованим юним поколінням Україна завжди житиме. Перемога буде за нами».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора