Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Космацькій територіальній громаді курсуватиме новий шкільний автобус

Дата: 02.09.2023 22:09
Кількість переглядів: 131

Фото без опису
Навчальний рік у Космачі розпочався для школярів гірського віддаленого села із новим шкільним автобусом.

Фото без опису

На початку повномасштабного вторгнення минулого року свій шкільний автобус у громаді відправили для потреб Українського війська на передовій.

Фото без опису

Новий автобус для підвезення учнів до освітніх закладів нещодавно передала громаді голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук. Його придбали за кошти освітньої субвенції з державного бюджету, співфінансування Космацької територіальної громади та обласного бюджету.

Фото без опису

Сьогодні, у День знань, шкільний транспортний засіб освятили. На освяченні були присутніми голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин, які цього дня побували на першовересневому святі у Космацькому ліцеї імені Омеляна Ковча.

«Нехай завжди Свято знань розпочинається такими приємними подіями під мирним небом України. Вірю, що вже скоро навчатимемося у країні, де панує мир, у країні вільній, незалежній та суверенній», - звернулася у своєму вітальному виступі Наталія Кучма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора