Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В облдержадміністрації проведено нараду з питань правової роботи

Дата: 04.09.2023 13:10
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Була проведена робоча нарада на тему «Стан правової роботи в Івано-Франківській обласній державній (військовій) адміністрації та напрями її вдосконалення» за участю керівництва юридичного департаменту облдержадміністрації та представників юридичних служб структурних підрозділів облдержадміністрації.

Організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, є основним завданням юридичної служби.

Забезпечення належного стану правової роботи, зміцнення законності, державної та договірної дисципліни потребує постійної комунікації та взаємодії працівників юридичних служб з питань дотримання законодавства при реалізації повноважень органу державної влади та ефективного захисту його законних прав та інтересів.

У ході наради обговорено проблемні питання, які виникають під час забезпечення правової роботи, та окреслено шляхи вдосконалення взаємодії та співпраці працівників юридичних служб структурних підрозділів облдержадміністрації з юридичним департаментом облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора