Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 вересня – Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 09:05
Кількість переглядів: 490

Фото без опису
День відмови від насильства і припинення вогню в усіх куточках Землі відзначається за ініціативи ООН. Цього дня ООН закликає всі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров.

У сучасному світі мир – це найвища цінність, це життя, щастя, радість, чисте небо над головою. Мир - це впевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому. Мир - це можливість спокійно навчатися, працювати, любити і поважати одне одного.

Сьогодні Україна переживає важкі часи. Міста та села нашої держави у вогні, щодня своє життя за нашу незалежність та територіальну цілісність віддають кращі сини та дочки України.

Кожна українська родина сповна усвідомила цінність миру, цінність жити у спокою, злагоді та під мирним небом над своєю домівкою. Дев’ятий рік поспіль українці боронять рідну землю від агресора, виборюють своє право на життя та відстоюють незалежність своєї держави.   

Нехай запанує мир в Україні, нехай повернуться додому рідні, близькі та друзі, нехай небо над головою буде мирним, а майбутнє дітей світлим та чистим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора