Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні відбудеться вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами”

Дата: 07.09.2023 09:18
Кількість переглядів: 533

Фото без опису
Друзі, запрошуємо педагогічних працівників та спеціалістів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, на вебінар “Онлайн-безпека дітей з особливими освітніми потребами”, що відбудеться 7 вересня о 19:00 🤲

За проходження вебінару, проведення уроку та заповнення фінальної форми до 20 листопада освітяни зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

✅ Під час вебінару спеціалісти розкажуть про: переваги та небезпеки інтернету для дітей з особливими освітніми потребами, особливості поведінки в інтернеті, правила безпечної поведінки для дітей, куди звернутися за допомогою та багато іншого. Крім того, буде представлено тематичний урок про безпеку в інтернеті для дітей з особливими потребами.

Згідно з останніми дослідженнями, діти з особливими освітніми потребами використовують цифрове середовище так само активно, але майже ніколи не повідомляють про труднощі з якими стикаються в інтернеті. Саме тому, ми маємо на меті надати спеціалістам якомога більше знань про правила реагування, небезпеки в інтернеті та їх попередження!

Щоб відвідати вебінар, необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/T6EBmuMHfUZMTog99

До скорої зустрічі! 🙌

Цей проєкт реалізується #stop_sexтинг у партнерстві з Ресурсним Центром Недержавних Організацій, за фінансової підтримки Українського Гуманітарного Фонду.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#stop_sexтинг #не_ведись


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора