Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем фізичної культури і спорту

Дата: 09.09.2023 09:05
Кількість переглядів: 194

Фото без опису
Шановні спортсмени, тренери, ветерани, прихильники і любителі спорту Косівщини!

Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту України!
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

Косівщина має міцні спортивні традиції. Чимало наших земляків домоглися високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження цьому, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Висловлюємо глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження спортивної слави рідного краю.
Бажаємо всім тренерам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України!

Миру та омріяного переможного світанку всім нам!
 

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора