Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійний аукціон у Галичі: за два лоти, надані благодійниками із Косівщини, виручили 75 тисяч гривень

Дата: 08.09.2023 11:14
Кількість переглядів: 111

Фото без опису
Вчора голова районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма взяла участь у ІІІ благодійному аукціоні, який провели у Галичі на підтримку Збройних Сил України.

Фото без описуЗахід, ініційований головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації-начальником обласної військової адміністрації Світланою Онищук, відбувся в рамках відзначення 1125-ліття з часу першої згадки про давню столицю Галицького князівства.

Фото без описуЛоти для аукціону запропонувала і Косівщина: унікальну картину із природних матеріалів надав знаний митець із Косова Василь Люлька, колективну творчу роботу «Україна-Мати» підготували учні початкових класів Рожнівського ліцею «Гуцульщина» ім. Ф.Погребенника.

Фото без описуНа аукціоні за мистецькі роботи благодійників із Косівського району щедро заплатили: лоти продали за 75 тисяч гривень.

Фото без опису«Щиро дякую Василю Люльці, а також дітям із Рожнівського ліцею та їх наставникам за небайдужість та чуйне серце. Дякую, що творите, аби допомагати Українському війську», - зазначила Наталія Кучма.

Фото без описуВиручені на аукціоні кошти спрямують на комплектацію новоствореного піхотного батальйону.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора