Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Івано-Франківську відбувся IF IT Forum 2023

Дата: 19.09.2023 16:11
Кількість переглядів: 105

Фото без опису
Днями в Івано-Франківську відбувся IF IT Forum 2023 – одна з найочікуваніших та традиційних подій року для всіх, хто цікавиться ІТ-галуззю. Цього року форум був благодійним, де кожен квиток став внеском для підтримки Збройних Сил України.

 

IF IT Forum 2023 став центром уваги для всіх, хто цікавиться майбутнім технологій та їх впливом на бізнес і суспільство, вже працює в ІТ-індустрії або лише планує потрапити, має цифрові рішення для свого бізнесу чи лише обирає шлях в діджиталізацію.

Фото без опису

В панельній дискусії форуму на тему: «ІТ в Україні: зростання, сміливість, стійкість, адаптація. Що далі?» прийняв участь заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко. Посадовець зазначив: «Зараз нам дуже важливо підтримувати свої команди не тільки технічно, обладнуючи офіси, встановлюючи старлінки і генератори. Переконаний, що всі компанії добре з цим справляються. Керівникам важливо також дбати про ментальне здоров'я своїх працівників. Слухати, допомагати, бути відвертими, казати правду щодо ситуації в компанії та галузі. Зараз це місія кожного керівника».

ІТ-індустрія в Україні пережила етапи різної складності: від мега-зростання та успіху в постпандемічний період до хоробрості ІТ-спеціалістів, стійкості ІТ-сфери в перший рік повномасштабної війни та до адаптації в умовах турбуленції 2-го року повномасштабної війни. Цікавить головне запитання: "Які подальші кроки?"

«IF IT Forum проводиться вдруге і започаткували його під час війни, для того, щоб ІТ-спільнота могла почути думку експертів та володіти трендами ІТ-індустрії і бізнесу загалом. Багато охочих розуміти, яка ситуація на ринку в світі, які фактори зараз впливають на розвиток ІТ-бізнесу, які проблеми в Україні є ключовими з урахуванням війни та впливу світової кризи, які сценарії розвитку ринку та прогнози» – ділиться своїми думками щодо форуму Любомир Ходак, Голова Наглядової ради Івано-Франківського ІТ Кластера.

Передові спікери та експерти ІТ-галузі поділилися трендами ІТ-індустрії і прогнозами на майбутнє, щоб ІТ-спільнота ефективно адаптувалася та була готова до нових викликів та перемог. І нашої головної Перемоги!Фото без опису

Фото без опису

«Спікери IF IT Forum 2023 – С-левел глобальних та місцевих ІТ-компаній Івано-Франківська, які динамічно зростають та діджиталізують Україну, а також представники Міністерства цифрових трансформацій та місцевої влади. Всі разом шукали відповіді на питання: Які виклики попереду і до чого підготуватися? На IF IT Forum 2023 – було багато нової інформації та цікавий нетворкінг» – про це розповіла Ірина Дарвай, виконавча директорка Івано-Франківського ІТ Кластера.

На форумі учасники мали можливість обмінюватися досвідом, ділитися найкращими практиками та дізнатися про найновіші технологічні та бізнес-тенденції.

Динамічно пройшла панельна дискусія IF IT Forum. Учасниками, якої були провідні експерти, а саме: керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік, Президентка Асоціації “IT Ukraine”, Managing Director/HR Operations Director Ukraine, Luxoft Олена Самборська, голова наглядової ради Львівського ІТ Кластера, директор з галузевих питань компанії N-іX Святослав Кавецький та SVP of Client Success Softserve Андрій Бабала.

Довідково

Організаторами форуму виступили Івано-Франківський ІТ Кластер. Генеральний партнер IF IT Forum – Urban Tech Company Blago, а сам захід відбудеться за сприяння Івано-Франківської міської ради та ІТ-компаній – Avenga, Eleks, Epam, Devlight, N-iX, Sigma Software, Softserve, Sombra.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора