Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як говорити з дітьми про війну

Дата: 20.09.2023 14:14
Кількість переглядів: 95

Фото без опису
Війна є непохитною реальністю нашого світу, і незалежно від того, наскільки ми бажаємо захистити наших дітей від жахіття, яке вона супроводжує, розмова з ними про цю тему є надзвичайно важливою. Батькам, освітянам та людям, які працюють з дітьми, потрібно зрозуміти, що війна проникає в щоденне життя через медіа, соціальні мережі і розмови з однолітками. Ігнорування цієї реальності може створити у дітей почуття нестабільності, страху і незахищеності.

Однією з головних причин, чому батькам важливо говорити з дітьми про війну, є забезпечення їх психологічного благополуччя. Війна і всі її наслідки можуть викликати серйозний стрес та емоційну дестабілізацію як у дорослих, так і в дітей. 🙌🏻Відкрита та чесна розмова допомагає дітям зрозуміти, що відбувається, викласти свої страхи та запитання, а також знайти способи заспокоїтися і розвиватися в умовах воєнного конфлікту.

Фото без опису
Ми підготували для вас ліфлет про те, як говорити з дітьми про війну крок за кроком. Повну інформацію можна переглянути за посиланням https://la-strada.org.ua/download/yak-govoryty-z-ditmy-pro-vijnu?fbclid=IwAR2b7CEeyPLgW5qna0srXaWTjSVv9JuhX032l3KlsXOtZGwPD5akLQ6MaOo 👈🏻

А якщо вам важко говорити про це і ви потребуєте допомоги, звертайтесь до наших консультантів та консультанток🤍

Проєкт “Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини” за підтримки донорської організації “Хліб для світу”.

#ХлібДляСвіту #BreadForWorld #BFW

#childhotline #116111UA #НДМГЛ #гарячалініядопомоги #гарячалініяпідтримки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора