Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні – Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2023 09:05
Кількість переглядів: 211

Фото без опису
Першого жовтня в нашій країні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників суспільства.

Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 Україна 1 жовтня відзначає і День ветерана.

Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про людей похилого віку – справа кожного з нас, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Миру, міцного здоров’я Вам та довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора