Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Кутській громаді відбулося відкриття нового приміщення Центру надання адміністративних послуг (Дія Центр)

Дата: 28.09.2023 18:39
Кількість переглядів: 149

Фото без опису
В Кутській громаді Косівського району сьогодні 28.09.2023 року відбулося відкриття нового приміщення Центру надання адміністративних послуг (Дія Центр), яке відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Фото без описуЦей довгоочікуваний момент став важливою подією для громади, оскільки новий ЦНАП обіцяє полегшити процедури отримання адміністративних послуг та зробити їх більш доступними для всіх жителів.

Фото без описуЗавдяки оновленому приміщенню і сучасній інфраструктурі, громадяни тепер матимуть зручний доступ до різноманітних послуг.

Урочистості розпочали з молитви за загиблими Героями.

Фото без описуНа церемонію завітали заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій СDТО Богдан Футерко, начальник відділу розвитку електронних та адміністративних послуг Управління цифрового розвитку та цифрових трансформацій Івано-Франківської обласної адміністрації Оксана Данилюк, представник урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Макар.

Фото без описуНа відкритті ЦНАПу також була присутня голова Косівської районної державної адміністрації-начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма , яка висловила свою підтримку та вдячність всім, хто працював над цим важливим проєктом. Вона підкреслила, що завданням нового ЦНАПу є покращення якості обслуговування громадян і забезпечення їхнього зручного та швидкого доступу до послуг.

Урочистості продовжились освяченням Центру, яке провело духовенство громади.

Фото без описуВідкриття оновленого ЦНАПу стало кроком до покращення адміністративних послуг для громади. Ця подія є прикладом спільних зусиль громадських та владних органів для поліпшення життя місцевих жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора