Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем українського козацтва та Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 09:30
Кількість переглядів: 193

Фото без опису 
Дорогі краяни!

Це свято уособлює дух боротьби за українську державу в різні періоди історії та сьогодення. Свято захисників — це данина пам’яті нашим предкам, які боролися за сильну та незалежну Україну. Це шана воїнам, які сьогодні продовжують самовіддано та мужньо стояти на її захисті. Це вічна пам'ять тим, хто відстоював вільну, незалежну Україну та не повернувся з поля бою додому.

Шановні захисники та захисниці України! Честь, гідність, відданість справі та любов до України кожного з вас – запорука щасливого майбутнього держави, теперішніх і прийдешніх поколінь українців! Дякуємо вам за вашу витримку, мужність, боротьбу за мир над нашими домівками. 

Від щирого серця зичимо вам здоров’я, довголіття, родинної злагоди, оптимізму і добра. Бажаємо вам незламної волі до перемоги, віри та бадьорого духу, який допоможе подолати будь-які перешкоди і відстояти територіальну цілісність та незалежність України!

Слава Україні! Слава нашим захисникам та захисницям!

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора