Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели захід до Дня захисників та захисниць України

Дата: 02.10.2023 18:29
Кількість переглядів: 155

Фото без опису
«Живе той, хто не живе для себе, хто для других відстоює життя» - під такою назвою у Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради провели захід, присвячений відзначенню Дня українського козацтва, Дня захисників та захисниць України і 81-ої річниці створення УПА.

Фото без описуПатріотичний захід розпочали Гімном України. З вітальним словом до присутніх звернулася голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису«Дякую за мужність та героїзм воїнам, які зі зброєю в руках стоять на захисті нашої незалежності. Переконана, що вже зовсім скоро святкуватимемо перемогу під мирним небом України. Вічна пам’ять бійцям, які за правду та волю віддали своє життя», - зазначила Наталія Кучма.

Фото без описуХвилиною мовчання у залі вшанували пам’ять 82-ох Героїв Косівщини, які за дев’ять років кровопролитної війни в Україні полягли смертю Героя…

Фото без описуУ культурно-мистецькій програмі виступили солісти-вокалісти Вікторія Олійнич, Христина Хім’як, Олег Свирид, народний аматорський ансамбль «Джерела» (хормейстер Вікторія Горбань) Будинку культури та дозвілля Косівської міської територіальної громади, солістка Світлана Слободян та вокальне тріо у складі Михайла Строїча, Григорія Пилип’юка та Юрія Радиша Будинку культури с.Рожнів (керівник Михайло Строїч), соліст-інструменталіст Ярослав Вознюк та ведуча заходу Богданна Михайлюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора