Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели навчання з цивільного захисту

Дата: 04.10.2023 16:04
Кількість переглядів: 128

Фото без опису
Упродовж двох днів, у період з 3 по 4 жовтня 2023 року, у Косові відбулися навчання керівного складу органів управління і посадових осіб з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання у Косівському районі.

Фото без опису

Навчання пройшли особи, відповідальні за роботу консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при органах місцевого самоврядування, житлово-експлуатаційних організаціях Косівського району; керівники спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту, утворених суб’єктами господарювання, фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і  здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

Фото без опису

На заняттях, що проводилися працівниками навчально-консультаційного пункту з м. Коломиї, особливу увагу акцентували на організації роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту, завданнях та обов’язках спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту.

Фото без опису

Слухачам видали посвідчення про проходження навчань та інформаційно-довідкові матеріали (пам’ятки, буклети) щодо дій населення в умовах особливого періоду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора