Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У медійному центрі обласної державної (військової) адміністрації відбувся пресбрифінг голови правління АТ «Івано-Франківськгаз»

Дата: 11.10.2023 09:12
Кількість переглядів: 134

Фото без опису
З1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам Прикарпаття, за винятком клієнтів «Тисменицягаз», здійснює Івано-Франківська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України», яке входить до Групи Нафтогаз.

Івано-Франківська філія «Газмережі» отримала ліцензію. Дію ліцензії АТ «Івано-Франківськгаз» з розподілу газу зупинено.

Про це йшлося під час брифінгу голови правління АТ "Івано-Франківськгаз" Івана Шкіндюка у медіацентрі облдержадміністрації.

За його словами, тариф на розподіл (доставку) газу для прикарпатців залишився незмінним – 2,232 за 1 куб. м. Оплату за послуги розподілу газу з 1 жовтня потрібно здійснювати за новими реквізитами Івано-Франківської філії «Газмережі».

«Заборгованість за розподіл газу, яка виникла до 30 вересня необхідно сплатити за старими реквізитами - АТ «Івано-Франківськгаз»», - наголосив іван Шкіндюк.

Наголосимо, що якщо у споживача є переплата за розподіл газу в АТ «Івано-Франківськгаз» станом на 1 жовтня, то вона буде повернута. Для цього потрібно подати до найближчого Центру обслуговування клієнтів: • письмову заяву про повернення коштів, • копію паспорта; • копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; • довідку банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку та роздрукована, повинна містити IBAN карткового рахунку); • копії квитанцій на суму переплати. Заява на повернення коштів має бути подана від того ж платника, який вказаний у квитанції. Щоб зекономити час, радимо завчасно дізнатись у Контакт-центрі або Центрі обслуговування клієнтів розмір Вашої переплати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора