Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті впроваджується проєкт «Маленькі серця» в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», - Людмила Сірко

Дата: 12.10.2023 10:19
Кількість переглядів: 119

Фото без опису
Для діток, які перебувають на лікуванні в КНП «Обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», презентували цікавий дитячий проєкт «Маленькі серця». У заході, який організовали в рамках відзначення Дня ментального здоров’я та реалізації комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, взяла участь заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко.

Задля покращення ментального здоров’я з дітками, які перебувають на лікуванні в медзакладі, проводилися цікаві майстер-класи з малювання, арт-терапевтичні, психологічні тренінги. А багаторазовий рекордсмен України Назарій Павлів організував для маленьких пацієнтів спортивні конкурси.

«Надзвичайно важливо піклуватися не тільки про фізичне здоров’я, але і про душевне самопочуття. Базовою цінністю ментального здоров'я є добробут людини і те, наскільки вона почуває себе щасливою. Задля того, щоби кожен знайшов необхідну психологічну допомогу, реалізується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?». Сьогодні дітки мали можливість відчути психологічну турботу на цікавих тренінгах, арт-терапевтичних та спортивних заняттях», - зазначила Людмила Сірко.

Після повномасштабного вторгнення агресора в Україну велика кількість людей кожного дня потребують психологічного захисту та ментальної допомоги. А проєкт «Маленькі серця» реалізується у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як? та має допомагати діткам вберегти ментальне здоров’я.

Додамо, що проєкт «Маленькі серця» впроваджується Прикарпатським благодійним фондом «Захід шанс».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора