Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для того, аби забезпечити нормальну життєдіяльність області, працюватимуть Пункти незламності

Дата: 13.10.2023 08:46
Кількість переглядів: 157

Фото без опису
Сьогодні під керівництвом Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, голови Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності Олександра Кубракова відбулося засідання Координаційного штабу. У заході взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин.

Під час наради були розглянуті питання щодо стану функціонування пунктів незламності, зокрема, укомплектування їх обладнанням та забезпечення запасами пально-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів .

Також йшлося про забезпечення відображення інформації про пункти незламності засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатку Порталу Дія.

Зауважувалося, що на Івано-Франківщині розгорнуто 468 пунктів незламності, з яких: 53 - Головним управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області, 18 - ГУ Національної поліції Івано-Франківської області, 14 - Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано - Франківській області, 2- Філією «Вокзальна компанія» АТ «Українська залізниця» та 381 пункт незламності - органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора